Vakantiehuis Appartement centrum Sorrento

Appartement in centrum van Sorrento

Posted by

Vakantiehuis Appartement centrum Sorrento

Dit is een sfeervol appartement in het centrum van Sorrento. Het appartement beschikt over maar liefst 3 slaapkamers en heeft een balkon.

Loopafstand strand

Het appartement ligt op een loopafstand van het strand aan de Golf van Napels. Dit ligt in Zuid-Italië. De woning ligt op de 3e verdieping van het moderne gebouw. Vanuit het appartement heb je een mooi uitzicht over de stad Sorrento. In het gebied van dit appartement liggen veel winkels, restaurants, het strand, een station, een bushalte en veel restaurants.

Kenmerken appartement

Het appartement heeft een enorm mooie vloer. Het is prachtig betegeld. Er is een grote woonkamer, met een mooie, open keuken. Verder zijn er 3 slaapkamers aanwezig, een balkon en 2 badkamers.

Slaapkamers

In dit mooie, ruime appartement is plaats voor maar liefst 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers, met 2-persoonsbedden. Er zijn 2 ruime badkamers. Een daarvan is met douche en een is met bad. Er is verder een wasmachine aanwezig in het appartement en ook een strijkijzer en strijkplank is er.

Sorrento

Sorrento is een mooie stad in Zuid-Italië. Er is veel te beleven. Er zijn mooi oude gebouwen, heel wat restaurants, winkels en een oude haven. Het strand is perfect om te genieten van het weer. In Sorrento is het vaak mooi weer. Vanuti Sorrento is Napels eenvoudig te bereiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *